dimecres, 8 de setembre del 2010

El film documental "SICKO" de Michael Moore al Festi.Dok

Dintre dels films que és projectaran al FESTI.DOK hi serà "SICKO", de Michael Moore. Aquest documental realitzat al 2007 no es va estrena a Catalunya fins mitjans del 2009 (problemes amb les productores). Sense cap dubte és un dels millors documentals signats per Moore.

Premiada en numerosos certàmens, amb Sicko, Michael Moore torna a la càrrega amb un documental que denuncia el sistema sanitari nord-americà; un sistema que, en no existir la sanitat universal, exclou a 50 milions de nord-americans (que, o bé no tenen assegurança de salut privada, o no poden pagar-se'l) i que es basa en companyies privades que busquen principalment beneficis econòmics i en companyies d'assegurances que paguen bons als empleats que més rendibilitat els proporcionen al denegar prestacions i a reclamacions als assegurats.



Sicko s'estrenarà al Baix Empordà, més concretament a Parlavà, obrint el Festi.Dok el 23 de setembre, al pavellò esportiu. En el pròxims dies publicarem la programació. De moment, feu un seguiment de les notícies que publiquem per vosaltres aquí, al vostre blog del Festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada