diumenge, 26 de setembre del 2010

Finalitza la 1ª edició del FESTI.DOK amb sensacions molt positives

D'una manera humil i amb moltes il·lusions es va presentar aquest 1er FESTI.DOK i en la seva primera edició el balanç ha sigut molt positiu, no només per la participació, pel contingut dels documentals, per la diversificació dels llocs on s'ha fet la mostra, etc, sinó perquè la sensació de que a Girona i comarques ha nascut una iniciativa, una promoció, una defensa dels Drets Humans i la Pau que amb un futur pròxim és convertirá en un ventall nacional i internacional perquè un món més just, on es compleixin aquests drets universals, sigui, no un somni sinó una realitat.

Ahir vam poder gaudir de la presència d'en Gilbert Ndunga Nsangata, del seu magnífic treball audiovisual "Els nens d'Inkisi" i del seu pensament africà en busca d'unes arrels i una recuperació de la seva cultura que els pobles africans necessiten per al seu desenvolupament.

També, Imatges per a la Solidaritat, va presentar el seu manifest en defensa dels DDHH i la Pau amb el qual inicien una 1ª campanya de recollida de signatures, per demanar al govern del Regne de Espanya que inclogui en tots els passaports els 30 drets de la Declaració Universal dels DDHH. Tan el manifest com la campanya estaran a la vostre disposició en aquest blog.

Amics i amigues Festidokians!, companys i companyes, aquí no s'acaba el FESTI.DOK, tot el contrari, aquí comença, seguint amb més campanyes, accions i preparant la nova edició del festival del 2011. 

En les pròximes setmanes es vol crear una plataforma per poder dissenyar, any darrera any, aquesta festa de la promoció dels DDHH i la pau, estàs convidat o convidada a participar-hi, posa't en contacte amb nosaltres, ja que la teva aportació és necessària, amb totes les nostres forçes el canvi d'aquest món SI que es possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada